fredag den 16. august 2013

São Paulo sidder fast i suppedasen

Det lykkedes ikke for São Paulo FC at komme ud af den onde cirkel, da "O Tricolor" hjemme på Morumbi spillede 1-1 med Atlético-PR i den 14. runde af Serie A.

Dermed nåede Rogério Ceni & Co. op på 11 kampe i træk uden sejr i den hjemlige liga, og klubben med de seks brasilianske mesterskaber ligger fortsat under nedrykningsstregen.

Det lugtede ellers af medgang, da Rodrigo Caio bragte São Paulo foran efter godt et kvarters spil. Den unge midtbanespiller snittede et frispark fra Jádson i målet, men målet blev i første ombæring annulleret for offside på angriberen Aloísio.

Kampens dommer godkendte dog efterfølgende scoringen, da han vurderede, at Aloísio i situationen hverken rørte bolden eller generede Wewerton i gæsternes bur.

Atlético-PR fik svaret igen før pausen, da Rafael Toloí fældede Marcelo i det kriminelle felt. I veteranduellen fra pletten mellem Paolo Baier og Rogério Ceni trak Atlético-kaptajnen det længste strå og bragte balance i regnskabet.

São Paulo pressede hårdt på efter pausen for at hive sejren i land, men alt strandede på gæsternes forsvarsmur. Oprykkerne kunne dermed glæde sig den syvende kamp i træk uden nederlag i Serie A.

São Paulo ligger næstsidst i tabellen med sølle 10 points for 13 kampe. Atlético-PR er 7'er med 21 points for en kamp mere, og klubben fra Curitiba har kontrakt med holdene i Top 4.