torsdag den 15. august 2013

Grêmio dukkede duksen fra Cruzeiro

Grêmio gjorde sin entré i Top 4 efter onsdagens 3-1 sejr over duksene fra Cruzeiro. Kampen fandt sin afgørelse efter pausen, hvor Werley, "piraten" Barcos og Kléber slog til for hjemmeholdet, mens Nilton sørgede for gæsternes enlige træffer.

Fundamentet for sejren blev dog grundlagt i 1. halvleg, hvor Grêmio-keeperen Dida først nappede et straffespark fra Éverton Ribeiro og gæsterne måtte siden hen se sig reduceret til 10 mand, da Souza røg ind i to gule kort inden for bare seks minutter.

Cruzeiro holder trods nederlaget fast i 1. pladsen i Serie A med 25 points for 14 kampe. Botafogo kan med et enkelt point i torsdagens hjemmekamp mod Internacional vælte de blå fra Belo Horizonte af tronen.

Grêmio lister sig op på 4. pladsen med 22 points ligeledes for 14 kampe. Corinthians fik kun 0-0 ude mod Fluminense, og verdensmestrene måtte derfor både se sig overhalet af Grêmio og Vitória i den samlede stilling.