mandag den 5. august 2013

Importen fra Tyskland skyder Corinthians mod Top 4

Verdensmestrene fra Corinthians har sat kursen mod Top 4 i Serie A efter søndagens 2-0 sejr over oprykkerne fra Criciúma.

Det var importen fra Tyskland, som sørgede for målene for "O Timão" (Det Store Hold) på Estádio Heriberto Hülse i Criciúma.

Midtbanespilleren Renato Augusto med fortid i Bayer Leverkusen åbnede scoringen efter 10 minutter på en drømmekasse, og den tidligere HSV-angriber Paolo Guerrero satte et straffespark ind midt i halvlegen.

Herefter kunne Tites mandskab sætte det hele på cruise-control i den sidste lille times tid og fokusere på at lukke ned for oprykkernes forsøg på at komme tilbage i kampen.

Corinthians rykker op på 6.pladsen i tabellen med 17 points for 11 kampe. São Paulo-klubben har seks points op til Botafogo på 1. pladsen og to op til den Top 4, som giver adgang til Copa Libertadores 2014.