fredag den 16. august 2013

To mål af supertalent ikke nok for Botafogo

Botafogo tilbageerobrede 1. pladsen i Serie A efter torsdagens 3-3 med gæsterne fra Internacional. De 11.033 betalende tilskuere på Maracanã fik en medrivende forestilling, der bød på to vendinger og en Internacional-udligning dybt inde i overtiden.

Angriberen Vitinho var kampens helt store spiller for Botafogo. Det 19-årige stortalent brillerede med et langskudsmål fra hver fod, og desuden var det også Vitinho, som stod for forarbejdet til det straffespark, som Rafael Marques led i midten af 2. halvleg, og som Clarence Seedorf sikkert eksekverede.

Gæsterne fra Internacional kunne også byde på en tomålsskytte i form af Scocco. Nyerhvervelsen fra Newell's Old Boys bankede først et frispark direkte ind bag Jefferson-reserven Renan, og dernæst nød argentineren godt af en frispilning fra angrebskollegaen Leandro Damião.

Den helt store helt for Internacional blev nu ikke Scocco. Den rolle tog venstre backen Fabrício, som fire minutter inde i overtiden reddede en remis til "O Colorado" (De Røde). 

Et hjørnespark fra William blev fikst vippet videre ind mod mål af Ygor. Hjemmeholdets keeper Renan fik ikke slået bolden langt nok væk, og så kunne Fabrícius fra nært hold sende kuglen inde over stregen til kæmpe forløsning for træner Carlos Dunga.

Botafogo indtager trods det ærgerlige resultat 1. pladsen i rækken med et point ned til Cruzeiro. Internacional ligger 7'er i tabellen, og Dungas drenge har et enkelt point op til den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores 2014.

Se målene fra Botafogo - Internacional

Vitinho - "a coming man" på den internationale scene

Ingen kommentarer:

Send en kommentar