onsdag den 14. august 2013

Palmeiras pløjer sig igennem Serie B

Palmeiras høstede sin femte sejr i træk i Serie B, da "O Verdão" (De Grønne) på fremmed græs besejrede Joinville med 1-0. Storklubben med de italienske rødder er nu oppe på 10 kampe i rap uden nederlag (9 sejre og 1 remis), og det ligner et hurtigt comeback til landets bedste række.

Midtbanespilleren William Mendieta blev matchvinder, da han efter bare 5 minutters spil satte et frispark fra Juninho ind bag Ivan i Joinville-buret.

Paraguayaneren lavede forinden frispark mod Carlos Alberto for at komme til afslutningen, men kampens dommer vendte tilsyneladende det blinde øje til.

Det var en flot sejr for Palmeiras, som måtte undvære den chilenske playmaker Valdivia samt lejesvenden fra Benfica Alan Kardéc. Begge var ramt af karantæne. Meget belejligt for Valdivia, der alligevel skulle en tur til København for at spille landskamp mod Iran.

Palmeiras fører nu Serie B med 37 points for 15 kampe. Chapecoense, Sport Recife og Paraná følger efter i den Top 4, som efter sæsonen bliver belønnet med en plads i landets bedste fodboldrække.

I bunden ser det sort ud for Natal-klubben ABC, som er isoleret i bunden. América-RN, Guaratinguetá og Paysandu ligger også under stregen, men med kontakt til de foranliggende hold.

Se målene fra Joinville - Palmeiras

Tirsdagens kampe, Serie B:
América-MG - São Caetano  2-1
Atlético-GO - Bragantino  0-1
Avaí - ASA  2-0
Icasa -ABC  2-1
Joinville - Palmeiras  0-1
Oeste - Paysandu  1-0
Paraná - Boa  3-1
Sport Recife -Ceará  2-1




Ingen kommentarer:

Send en kommentar