mandag den 19. august 2013

Copa Libertadores-helt taber hovedet i fjendeland

Atlético Mineiro reddede med resultatet 0-0 et vigtigt point med hjem fra søndagens møde med Internacional på Estádio do Vale i Novo Hamburgo. 

Årets Copa Libertadores-vindere blev kraftigt handicappet kort før pausen, da debutanten Fernandinho så direkte rødt for at plante en albue i ansigtet på Jorge Henrique.

Gæsternes målmand Victor måtte levere små mirakler mellem stængerne, og når den tidligere Grêmio-keeper ikke fik fat i bolden, kom overliggeren i vejen for Leandro Damião & Co.

Kampens store spiller Victor sluttede dog kampen på dummeste vis, da han provokerende sparkede bolden ud mod hjemmeholdets supportere efter at det sidste fløjt havde lydt. 

Det kostede et gult kort fra kampens dommer, og da Victor havde et af slagsen i forvejen, blev det gule pap hurtigt udskiftet med et rødt.

Victor havde før overgangen til Atlético fire gode år hos Grêmio, og den 30-årige keeper havde tilsyneladende ikke glemt hadet til de gamle ærkerivaler fra Porto Alegre.

Internacional er nu oppe på fem kampe i træk uden sejr, og Dungas drenge er nu nede på en 8. plads med tre points op til Top 4. 

Atlético har lagt tømmermandsfodbolden bag sig efter Libertadores-triumfen, men Ronaldinho & Co. har på 14. pladsen stadig et stykke vej op til toppen.

Se højdepunkterne fra Internacional - Atlético-MG...

... og Victors torskedumme handling efter at kampen var fløjtet af

Ingen kommentarer:

Send en kommentar