torsdag den 29. august 2013

Fred & Fluminense floppede også i pokalen

Goiás er klar til kvartfinalen i Copa do Brasil efter at de smaragdgrønne hjemme på Serra Dourada besejrede Fluminense med 2-0.

Holdet fra Goiânia gik på banen bagud 1-0 efter det første opgør i Rio de Janeiro, men Renan Oliveira fik bragt balance i den totale score kort før pauseteen, da han strøg igennem gæsternes bagerste rækker og sikkert udplacerede landsholdskeeperen Diego Cavalieri.

Willian Matheus skulle kun bruge 8 minutter af 2. halvleg til at sende den afgørende scoring ind i en situation, hvor Fluminenses forsvar igen lignede noget, der var sat sammen hen over en fyraftenspilsner en eller anden sen nattetime.

Goiás får i næste runde sandsynligvis endnu et Rio-hold på menuen. Vasco da Gama spiller i nat returkamp mod Nacional-AM, og sparkespecialisten Juninho Pernambucano med følge er oppe med to mål efter det første møde i Manaus.

De brasilianske mestre fra Fluminense må nu koncentrere sig om Serie A, hvor "O Tricolor" ligger tre points over nedrykningsstregen og har hele ni points op til den Top 4, der giver adgang til Copa Libertadores 2014. 

Det har i det hele taget været en trist sæson for de regerende brasilianske mestre. Fred & Co. floppede i den regionale mesterskabsturneringen i starten af året, og indsatsen i Copa Libertadores levede heller ikke op til forventningerne med et kvartfinalenederlag til Olimpia. 

Meget var derfor sat ind på at vinde Copa do Brasil, men også her måtte "O Tricolor" med resultatet i Goiânia skuffe sine mange fans. Fluminense har på det seneste solgt nøglespillere som Thiago Neves og Wellington Nem, og nu med Decos karrierestop er der ikke meget magi tilbage hos Rio-klubben.

Se målene fra Goiás - Fluminense

Ingen kommentarer:

Send en kommentar