onsdag den 28. august 2013

Surt show for América, Figueirense og FCN-Bueno

América-MG tabte et vigtigt skridt i kampen om oprykningspladserne i Serie B, da "O Coelho" (Kaninen) hjemme på Arena Independência tabte med 2-0 til konkurrenterne fra Joinville.

Hjemmeholdet havde de fleste chancer, men Ivan i Joinville-målet klarede godt for sig. I stedet blev det gæsterne, der rendte med sejren med to mål af Lima i løbet af de sidste 20 minutter.

Joinville rykker med sejren op i den Top 4, som efter sæsonen præmieres med en plads i Serie A. Palmeiras topper rækken tæt forfulgt af Chapecoense, mens Sport Recife, Joinville, Paraná og Boa ligger i knivskarp kamp om placeringerne fra 3-6.

América-MG blev ikke den eneste taber denne tirsdag. Figueirense tabte ude med 3-1 til ASA, og holdets vicetopscorer Ricardo Bueno med fortid i FCN midt i 2. halvleg måtte udgå med en alvorlig knæskade. América ligger på 7. pladsen med tre points op til Top 4, Figueirense har som 8'er fire points op til det forjættede land.