torsdag den 29. august 2013

Brandvarme Éderson eliminerer pokalmestrene

De forsvarende pokalmestre fra Palmeiras er ude af dette års turnering efter at "O Verdão" tabte onsdagens returkamp med 3-0 til Atlético-PR.

Klubben med de italienske rødder havde ellers 1-0 med i bagagen til Curitiba, men det forspring blev spist op allerede i 1. halvleg. Det var selvfølgelig holdets topscorer Éderson, som passerede Fernando Prass i gæsternes mål.

Rutinerede Paolo Baier sendte Atlético-PR mod næste runde med sin scoring midt i 2. halvleg, mens Éderson med sin anden scoring i kampen lukkede og slukkede for kampen med et lille kvarter igen.

Atlético-PR er dermed klar til kvartfinalen, hvor modstanderen med al sandsynlighed bliver Internacional. "O Colorado" (De Røde) spiller i nat returkamp mod Salgueiro, og Dungas drenge har 3-0 med i bagagen fra det første møde i Porto Alegre.