mandag den 26. august 2013

Jesus Dátolo frelste Atlético Mineiro

Atlético-MG avancerede til 12. pladsen i Serie A, da "O Galo" (Hanen) hjemme på Arena Independência besejrede Portuguesa med 2-1.

Hjemmeholdet måtte stille op uden de karantæneramte Copa Libertadores-helte Victor og Ronaldinho, og det virkede op ad bakke, da Bruno Henrique fortjent bragte gæsterne foran 10 minutter før pausen.

Atlético-MG kom ud til 2. halvleg i en stærkere udgave, og især indskiftningen af Jesus Dátolo gavnede hjemmeholdet. I første omgang fik Diego Tardelli udlignet efter små 10 minutter, og med bare 2 minutter igen satte Dátolo sejsmålet ind.

Landholdsangriberen Jô tryllede på højre kanten, og hans indlæg gik forbi den fjerneste stolpe, hvor Dátolo dukkede op og sendte bolden ind bag Lauro i gæsternes mål.

"O Galo" fik med sejren skabt en afstand på 4 points ned til nedrykningsstregen. Portuguesa dykker til gengæld længere ned i suppedasen, og klubben fra São Paulo har nu fire points op til den rigtige side af stregen.