torsdag den 1. august 2013

Bernard-bommert koster Atlético Mineiro dyrt

De nykårede sydamerikanske mestre fra Atlético-MG fik prikket hul på sin suveræne hjemmebanestatistik, da "O Galo" (Hanen) tog imod navnebrødrene fra Atlético-PR.

"O Galo" havde ikke tabt på Arena Independência i de sidste 38 kampe, men det fik Atlético-PR gjort kål på med en sejr på 2-1.

Stortalentet Bernard bragte ellers favoritterne foran med godt 10 minutter igen, men kanten dummede i forbindelse med scoringen.

Landsholdsspilleren smed nemlig trøjen i glæde over sit sandsynligvis sidste mål for Atlético, og da Bernard i forvejen var noteret i dommerens sorte bog, blev det omvekslet til en tidlig badebillet til lyntoget på venstrekanten.

Derefter gik det helt galt for det decimerede hjemmehold. Everton og indskiftede Éderson slog til de sidste 5 minutter af kampen, og så var sensationen hjemme.

Atlético-PR rykker med sejren op midt i Serie A med 13 points for 10 kampe, mens Atléico-MG nu balancerer på kanten af nedrykningsstregen med 10 points på kontoen.

Bernard spillede som nævnt nok sin sidste kamp for "O Galo". Shakhtar har lagt de 25 mio. €  som Atlético-MG forlanger for talentet, og Bernard rejser i dag til Uraine for at få de sidste detaljer på plads.