torsdag den 29. august 2013

Sen scoring sender Flamengo i kvartfinalen

Flamengo nappede billetten til kvartfinalen i Copa do Brasil, da "O Rubro-Negro" (De Rød-Sorte) besejrede Cruzeiro med 1-0 foran 47.103 betalende tilskuere på Maracanã. 

Cruzeiro havde vundet det første opgør i Belo Horizonte med 2-1, så det blev udebanemålet for en uge siden, som sikrede Flamengo en plads i næste runde.

Midtbanespilleren Elias blev det store helt for Flamengo, da han bare to minutter før tid satte bolden ind bag sin anførerkollega Fábio til en kæmpe forløsning for de mange fremmødte på den flotte arena i Rio de Janeiro.
Sejren var fortjent nok. "O Rubro-Negro" havde teten i det meste af kampen, ligesom de fleste chancer også faldt af til Marcelo Moreno & Co. Mano Menezes' mandskab har dog haft store problemer med at få puttet bolden ind over stregen. Det var også tilfældet denne onsdag.

Gæsterne fra Cruzeiro leverede en skuffende præstation. "A Raposa" (Ræven) havde store problemer med at holde bolden i egne rækker og var kun farlige på enkelte kontrastød. Det lignede slet ikke det mandskab, som nærmest havde kørt Flamengo rundt i manegen i de første opgør.

Flamengo møder i kvartfinalen lokalrivalerne fra Botafogo, som i den tidlige onsdagskamp eliminerede Copa Libertadores-mestrene fra Atlético Mineiro. Der skal nok også komme pænt med tilskuere til de to kampe på Maracanã. Pokalturneringen har virkeligt fået en opblomstring efter at man har åbnet for at Libertadores-holdene igen kan deltage.

Se højdepunkterne fra Flamengo - Cruzeiro

Copa do Brasil, 1/8-finaler, returkampe:
Atlético-MG - Botafogo  2-2  (Botafogo videre med 6-4)
Atlético-PR - Palmeiras  3-0  (Atlético-PR videre med 3-1)
Corinthians - Luverdense 2-0  (Corinthians videre med 2-1)
Flamengo - Cruzeiro  1-0  (Samlet 2-2, Flamengo videre på udebanemål)
Goiás - Fluminense 2-0  (Goiás videre med cifrene 2-1)
Grêmio -Santos 2-0  (Grêmio videre med 2-1)

Spilles torsdag:
Internacional - Salgueiro
Vasco da Gama - Nacional-AM

Ingen kommentarer:

Send en kommentar