mandag den 26. august 2013

"Orkanen" blæste Botafogo omkuld

Oprykkerne fra Atlético-PR nappede en flot skalp, da man på den lånte hjemmebane Durival de Britto i Curitiba besejrede duksekandidaterne fra Botafogo med 2-0.

Éderson blev den helt store helt for "O Furacão" (Orkanen), da han to gange efter pausen sendte bolden ind bag landsholdsmålmanden Jefferson i Botafogo-buret. Den 24-årige Éderson kan dog sende en stor tak til angrebskollegaen Dellatorre for nogle flotte assists.

Spillerne fra "Fogão" virkede en smule apatiske denne søndag. Det var slet ikke den samme sprudlende angrebsfodbold, som vi er vant til at se fra de zebrastribedes side, og holdet fra Rio kunne kun præstere halvt så mange afslutninger som hjemmeholdet (12-6). 

Botafogo fik udover nederlaget et andet hak i tuden, da stortalentet Vitinho så direkte rødt i slutminutterne efter en alt for voldsom tackling på Atlético-PR-keeperen Weverton. Situationen affødte også en udvisning til hjemmeholdets Pedro Botelho, der i arrigskab rev Botafogo-talentet i håret.

Botafogo misser med nederlaget 1. pladsen i Serie A, men Seedorf & Co. har kun to points op til Cruzeiro på duksepladsen. Atlético-PR rykker for første gang op i den Top 4, som giver adgang til spil i Copa Libertadores 2014. 

Holdet fra Curitiba har indtil videre været turneringens positive overraskelse, og man kan nu også prale af at råde over rækkens topscorer. Éderson nåede med sine to søndagsscoringer op på 10 mål, og han deler nu topscorerværdigheden med William fra Ponte Preta. 

Se målene fra Atlético-PR - Botafogo

Se situationen som kostede Vitinho og Pedro Botelho direkte rødt kort

Ingen kommentarer:

Send en kommentar