lørdag den 30. november 2013

Diego Jardel fodermester i Avaí-sejr

Avaí rundede Serie B-sæsonen af med en 1-0 sejr over Boa Esporte hjemme på Ressacada i Florianópolis.

Stopperen Pablo blev matchvinder, da han et lille kvarter inde 2. halvleg udplacerede Jonatas i gæsternes mål. Optakten var først nogle gevaldige kiks i Boa-forsvaret og siden små genialiteter af Diego Jardel.

Avaí lægger sig dermed pa en foreløbig 9. plads i Serie B, mens Boa Esporte ligger fast på 11. pladsen.

América-MG og ABC sagde også farvel til sæsonen med en ringe 0-0 kamp på Arena Independência her i Belo Horizonte. 

Hjemmeholdet har i år haft store problemer med at skabe noget på egen arena, og denne fredag var ingen undtagelse. Den lille kreatør Bady var igen Américas bedste spiller, men han savner noget support på et tamt mandskab.

América-MG slutter med 15 uafgjorte kampe ud af 38 i Serie B, og det rækker til en position omkring 7. pladsen. ABC rykker med et ene point op på 13. pladsen a point med ærkerivalerne América-RN.

Allerede nedrykkede ASA og São Caetano mødtes i Arapiraca, og det blev hjemmeholdet, som trak det længste strå. Sejren blev på 1-0 på det mål, som Lúcio Maranhão satte ind kort for tid. De 3 points ændrede ikke på stillingen. ASA slutter sidst, mens São Caetano får placeringen lige over.

Serie B afrundes i dag lørdag med syv kampe. Vi skal have fordelt én oprykningsplads og to dumpeplaceringer. Figueirense, Icasa og Ceará er kandidater til den sidste plads i Serie A, mens Paysandu, Atlético-GO og Guaratinguetá skal undgå elevatoren ned i Serie C.

Palmeiras, Chapecoense og Sport Recife er allerede sikret sig en plads i Serie A, mens ASA, São Caetano som nævnt har faet 'cuttet' fra landets næstbedste rakke.

Se målet fra Avaí - Boa Esporte

Fredagens kampe, Serie B:
América-MG - ABC  0-0
ASA - São Caetano  1-0
Avaí - Boa Esporte  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar