mandag den 11. november 2013

Cruzeiro i flot generalprøve på mesterskabsfesten

Der var dækket op til mesterskabsfest, da duksene fra Cruzeiro tog imod Grêmio på et pakket Mineirão med 58.113 fans på plads. De blå ræve gjorde deres del af arbejdet med en 3-0-sejr over gæsterne fra Porto Alegre, men Cruzeiro må vente endnu en uges tid med at iføre sig guldparykker, idet de nærmeste forfølgere fra Atlético-PR høstede en sejr over São Paulo.

Cruzeiro og Grêmio gav som ventet hinanden kamp til stregen. Hjemmeholdet dominerede stort i 1. halvleg, men det blev kun til en enkelt scoring, sat ind af bomberen Borges på et flot saksespark. Grêmio kom bedre med efter pausen, hvor keeperen Fábio blev sat på nogle svære prøver af især argentineren Hernán Barcos.De kommende mestre punkterede dog matchen med et lille kvarter igen, da indskiftede Willian øgede til 2-0, og med 5 minuter igen satte Ricardo Goulart prikken over i'et med sin scoring til 3-0.

Resultatet betyder, at Cruzeiro med 99,999 % sikkerhed sikrer sig sit tredje brasilianske mesterskab. "A Raposa" (Ræven) har på 1. pladsen 13 points ned til de nærmeste forfølgere fra Atlético-PR, og med bare 5 kampe igen er holdet på sikker grund. Spillere og fans brugte da også lejligheden til at fest på livet løs. Det er nu også sjovere at feste hjemme på Mineirão frem for i Salvador eller i Uberlândia, hvor de næste kampe skal spilles.

Grêmio beholder sin 3. plads i tabellen med udsigt til spil i Copa Libertadores 2014. 'O Tricolor' er dog gået noget i stå på det seneste, og holdet presses nu bagfra af hold som Botafogo, Goiás og Vitória om en plads i Top 4.


Se højdepunkterne fra Cruzeiro - Grêmio

Dagoberto fester med fansene på Mineirão (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar