søndag den 17. november 2013

Clarence Seedorf strålede i Botafogo-sejr

Botafogo fik supporterne tilbage på sin side, da de zebrastribede hjemme pa Maracanã besejrede rækkens nummer 2 fra Atlético-PR med hele 4-0.

Clarence Seedorf var matchafgørende for hjemmeholdet. Den rutinerede hollænder lagde op kampens første mål sat ind af Elias efter 27 minutters spil, og Seedorf slog selv til med scoringen til 2-0 efter 36 minutter.

Efter pausen var det Bruno Mendes, som stjal showet med to mål i løbet af det sidste kvarter. U20-landsholdsangriberen med fortid i Guaraní har ellers haft en træls sæson, og målene var såmen hans første i Serie A i år.

Botafogo kan med sejren overnatte pa 3. pladsen, og Libertadores-drømmen lever stadigvak. Det er ikke mere end en uge siden at Seedorf &. Co. blev mødt i lufthavnen af arrige fans, som kastede med æg i frustration over at holdet var ved at sætte en Top 4-placering til.

Atlético-PR holder trods nederlaget fast i 2. pladsen i rækken. Holdet tager på onsdag hul pa den første ud af to pokalfinaler mod Flamengo, så den skuffende indsats pa Maracanã kan måske forklares med manglende fokus.