søndag den 3. november 2013

Atlético-MG sender Náutico i Serie B med flot goalshow

Atlético-MG under ledelse af en storspillende Diego Tardelli leverede et flot goalshow, da årets Copa Libertadores-vindere hjemme på Arena Independência besejrede bundproppen Náutico med 5-0.

Kantspilleren Fernandinho åbnede scoringen efter bare 10 minutters spil, da han blev spillet alene igennem efter en drømmepasning fra Diego Tardelli, og Fernandinho stod selv som fadder bare 12 minutter senere, hvor landsholdsangriberen Jô sikkert udnyttede det gode oplæg.

Kampens tredje mål faldt 12 minutter inde i 2. halvleg, hvor Del Pìero-klonen Guilherme headede en hjørneparkskombination ind bag en fortvivlet Ricardo Berna i gæsterne bur. Diego Tardelli var næste mand på tavlen, da han pa Ronaldinho-manér sendte et frispark ind over muren til 4-0, og netop indskiftede Alecsandro afsluttede målfesten med godt et kvarter igen, i øvrigt efter et super oplæg af Luan.

Resultatet betyder, at Atlético-MG rykker op på en foreløbig 6. plads i Serie A, mens bundholdet Náutico fik klippet den sidste livlinje i landets elite. Mandskabet fra Recife må spille i Serie B i 2014 efter en rædsom sæson. Klubben har i år flyttet sine hjemmekampe til det topmoderne VM-stadion Arena Pernambuco, men holdet har slet ikke følt sig hjemme på den store bane. Med bare 4 sejre i 32 kampe er nedrykningen mere end fortjent.