lørdag den 23. november 2013

Pablo-perle sender Figueirense på oprykningskurs

Figueirense lægger med fredagens 2-0 sejr over nedrykningsdømte ASA for alvor en billet ind på spil i Serie A i 2014.

Angriberen Pablo åbnede ballet med en super kasse efter 24 minutter, mens Éverton Santos lukkede og slukkede med bare 7 minutter igen. Hjemmeholdet havde også bolden i nettet kort før pausen, men holdets topscorer Rafael Costa måtte se sin scoring annulleret for offside.

Figueirense rykker med sejren op på 4. pladsen i Serie B. Palmeiras har allerede vundet rækken, og Chapecoense er sikker på at gøre 'O Verdao' (De Grønne) følge i Serie A. De sidste to oprykningpladser står mellem Sport Recife, Figueirense, Icasa og Ceará. Figueirense har nu kun én kamp tilbage, mens de resterende har to.

América-MG faldt fra i oprykningsspillet med et 2-1 nederlag ude mod Joinville. Gæsterne kom ellers foran ved César Lucena, men Joinville sagde et flot farvel til sit hjemmepublikum med mål af Fernando Viana og Vitor Hugo (selvmål) efter pausen.