fredag den 15. november 2013

Wágner spillede Fluminense over stregen

Fluminense fik lidt luft i bundstriden, da 'O Tricolor' foran 26.498 betalende tilskuere på Maracanã besejrede bundproppen Náutico med 2-0.

Midtbanespilleren Wágner var toneangivende for hjemmeholdet. Han bankede først bolden ind i kassen bag Ricardo Berna efter 16 minutters spil, og 5 minutter inde i 2. halvleg lynede Wágners venstreben igen, og angriberen Samuel havde let ved at putte riposten fra Náutico-keeperen ind til slutresultatet 2-0.

Resultatet betyder, at Fluminense rykker op over nedrykningsstregen på en bedre målscore end Bahia. Rio-klubben fyrede i denne uge den kendte traner Vanderlei Luxemburgo, og afløseren Dorival Júnior fik med det samme brudt den kedelige stime med 9 kampe i træk uden en eneste sejr.

Náutico ligger suverænt i bunden af tabellen, og holdet fra Recife er allerede dømt til spil i Serie B 2014. Her kan man se frem til at møde bysbørnene og publikumsmagneten Santa Cruz, som har sikret sig oprykning fra Serie C. 'O Cobra Coral' spiller i øjeblikket om titlen i landets tredjebedste række, og knockoutkampene tiltrækker op til 60.000 personer på Estádio Arruda.