torsdag den 21. november 2013

Målmandslegenden Ceni fik smadret sin store festaften

São Paulo fik en katastrofal start på semifinalerne i Copa Sulamericana, da 'O Tricolor' hjemme på Morumbi tabte med 3-1 til Ponte Preta.

Hjemmeholdet tog eller den forventlige føring, da Paulo Henrique Ganso efter 20 minutters spil bragte sit mandskab foran 1-0, men 'Den Sorte Bro' fik vendt kampen til stor forbløffelse for de 53.302 betalende tilskuere. Antônio Carlos lavede selvmål kort før pausen, og i 2. halvleg sørgede Leonardo efter 8 minutter og Uendel efter 25 minutter for sensationen.

Målmandslegenden Rogério Ceni spillede sin kamp nummer 1.116 for São Paulo, og han tangerer dermed Pelés rekord, som spilleren med flest kampe for den samme klub. En flot præstation af den 40-årige keeper, som imidlertid fik smadret sin store festaften af et svigtende forsvar.

De to mandskaber spiller returkamp onsdag den 27. november, og her skal São Paulo hente en udesejr i størrelsesordenen 3-0 for at sikre sig en plads i finalen for andet år i træk. I den anden semifinale mødes Libertad og Lanús. De mødes første gang i aften i Paraguay, mens der er returkamp i Argentina ugen efter.