fredag den 8. november 2013

'Den Sorte Bro' leverer sensationen mod argentinsk storklub

Ponte Preta leverede en kæmpe sensation, da "Den Sorte Bro" kvalificerede sig til semifinalen i Copa Sulamericana med en 2-0 sejr ude over Vélez Sarsfield. 

Brasserne havde 0-0 med til Buenos Aires, og det var nok de færreste, som havde regnet med et dette resultat kunne bygge bro til en plads i næste runde. 

Det undertippede mandskab, som på hjemlig grund kæmper for at undgå nedrykning, arbejdede dog  hårdt for sagen, og Ponte Preta havde flere gode forsøg inden at Elias i begyndelsen af 2. halvleg chokerede med et mål sat ind på kontra.

Dermed skulle Vélez levere to scoringer for ikke at falde på reglen om udebanemål. Trods hjemmeholdets massive pres stod Ponte Preta fast, og i overtiden sørgede indskiftede Fernando Bob for dødsstødet til klubben med de mange titler på argentinsk og international grund

Ponte Preta møder i semifinalen de forsvarende Sulamericana-mestre fra São Paulo, som ellers havde regnet med at få Libertad på programmet, Ponte Pretas overraskende avancement betyder imidlertid en ændring i sammensætningen, da arrangørerne helt vil undgå rene nationale opgør i finalen.

De to semifinaler kommer derfor til at hedde Lanús-Libertad og São Paulo-Ponte Preta. Jo, Ponte Preta er i sin første internationale turnering kommet med frem blandt de helt store.

Se målene fra Vélez Sarsfield - Ponte Preta

Elias banede vejen for sensationen i Argentina (Foto: O Globo)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar