søndag den 3. november 2013

Tyren fra São Paulo spidder endnu en modstander

Aloísio med kælenavnet "Boi-Bandido" (Tyren) understregede sin forrygende målform, da São Paulo foran 50.802 betalende tilskuere på Morumbi besejrede Portuguesa med 2-1.

Stopperen Rodrigo Caio, der kostede et mål i onsdagens møde med Nacional de Medellín i Copa Sulamericana, fik rettet lidt op på sagerne ved at heade "O Tricolor" foran efter bare 7 minutters spil, men Luís Ricardo fik bragt balance i regnskabet kort før pausen på en helflugter, som målmandslegenden Rogério Ceni kun så røgen af.

Med godt et kvarter igen af matchen var det så "Boi-Bandido" showtime. Ademílson snød gæsternes keeper Lauro nede ved baglinjen, og da ungdomslandsholdsspilleren fik smækket bolden ind foran kassen, sprang Aloísio sig frem og fik styret bolden det sidste stykke ind over stregen. Dermed blev "Tyren" matchvinder for tredje Serie A-kamp i træk.

São Paulo rykker med sejren op på 8. pladsen i Serie A, og "O Tricolor" kan måske øjne en spirende chance for en plads i Top 4 og dermed kvalifikation til Copa Libertadores 2014. Det kræver nærmest fuldt hus i de sidste 6 runder, men det skulle ikke være umuligt med den nuværende form. Portuguesa skal orientere sig i den modsatte retning. Klubben ligger nu på 14. pladsen med bare 3 points ned til nedrykningsstregen.