søndag den 10. november 2013

Geniale Valdivia viser klassen for Palmeiras

Palmeiras er nu kun et enkelt point fra at sikre sig Serie B-mesterskabet efter at "O Verdão" (De Grønne) hjemme på Pacaembu besejrede Joinville med 3-0.

Den chilenske landsholdsspiller Valdivia var endnu en gang i hopla med geniale oplæg til kampens første to scoringer, sat ind af hhv. Leandro og Juninho, mens indskiftede Serginho stod for hjemmeholdets sidste mål.

Det er en meget sikker indsats af Palmeiras, som måtte spille med en mand i undertal i godt en halv times tid efter at den unge landsholdsangriber Leandro havde set rødt. Det handicappede dog ikke hjemmeholdet sønderligt, idet de vandt undertalsperioden med 2-0.

Palmeiras topper Serie B suverænt, og oprykningen er allerede i hus med fire runder igen. Chapecoense er også tæt på avancement, mens kampen om de sidste to oprykningspladser bliver en hård fight mellem Sport, Icasa, Avaí, Ceará, Figueirense, Joinville, América-MG og Paraná Clube.

I bunden er lyset ved at være slukket for ASA og Sao Caetano, mens Atletico-GO og Paysandu ligner gode bud på de sidste to nedrykkere til Serie C.

Se målene fra Palmeiras - Joinville

Lørdagens kampe, Serie B:
ABC - Icasa  1-0
Ceará -Sport Recife  4-1
Figueirense - Guaratinguetá
Palmeiras -Joinville 3-0
Paysandu - Oeste  3-3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar