onsdag den 6. november 2013

Remis-kongerne to sejre fra Serie A

Remis-kongerne fra Chapecoense reddede sig for 6. kamp i træk et enkelt point, da man hjemme på Índio Condá spillede 0-0 med América-RN.

Gæsterne åbnede bedst og var yderst tæt på at komme foran efter bare 18 sekunders spil, da Regis ramte opstanderen. Ligaens topscorer Bruno Rangel (27 kasser i 34 kampe) var efter pausen lige ved at afgøre det hele til Chapecoenses fordel, men Américas keeper Andrey hev en katteredning ud af ærmet.

Chapecoense holder sin 2. plads i Serie A, og oprykkerne er kun et par sejre fra at sikre sig en plads i næste års Serie A. América skal orientere sig i den modsatte retning, og mon ikke holdet fra Natal klarer endnu en sæson i Serie B. "Dragerne" har med 4-5 runder igen 6 points at tære på i det spil.

I den anden tirsdagskamp blev det også til en "deler" mellem São Caetano og América-MG. Gæsterne tog føringen med Andrei Girotto, men Cassiano Bodini stod for udligningen. Det var et skidt resultat for begge mandskaber. América fra Belo Horizonte taber terræn i kampen om oprykning, mens São Caetano nu får svært ved at undgå en tur ned i Serie C

Se højdepunkterne fra Chapecoense - América-RN

Tirsdagens kampe, Serie B:
Chapecoense - América-RN  0-0
São Caetano - Américo-MG  1-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar