mandag den 11. november 2013

Seedorf & Co. i endnu et surt nederlag

Botafogos ambitioner om en plads i Top 4 og dermed kvalifikation til Copa Libertadores fik noget af et tilbageslag, da Clarence Seedorf & Co tabte med 2-1 ude til Internacional.

'O Colorado" kom foran kort før pausen, da den lille hjulbenede kantspiller Jorge Henrique med fortid i netop Botafogo udnyttede nogle gevaldige fumlerier af gæsternes Bolívar. Forsvarstalentet Dória fik udlignet for de zebrastribede i begyndelsen af 2. halvleg, men stopperen Jackson fik hurtigt bragt måltavlen tilbage med plus til hjemmeholdet.

Botafogo holder trods nederlaget sin plads i den Top 4, men klubber som Goiás og Vitória presser hårdt på bagfra. Holder den nuværende formkurve kan Botafogo skyde en hvid pil efter drømmen om spil i Cop Libertadores 2014. Internacional ligger midt i Serie A på en 10. plads uden udsigt til hverken det ene eller andet i en aldeles skuffende sæson for klubben fra Porto Alegre