mandag den 18. november 2013

Top Gum redder Fluminense

Fluminense fik 3 livsvigtige points i bundstriden, da 'O Tricolor' foran 32.459 betalende tilskuere på Maracanã besejrede São Paulo med 2-1.

Stopperen Gum blev matchvinder, da han bare et minut før tid headede et hjørnespark ind bag São Paulos reservekeeper Denis.

Det var bare en kamp, som skulle vindes. Gæsterne havde fuld fokus på onsdagens semifinale i Copa Sulamericana, så træner Muricy Ramalho luftede hele sin B-kæde til opgøret mod Fluminense.

Men gæsterne lagde sig nu ikke bare ned. Welliton bragte São Paulo foran efter 17 minutters spil efter en fiks fremspilning af João Schmidt, men den tidligere landsholdsspiller Jean svarede igen i det 24. minut.

Sejsmålet var længe undervejs, og et frustreret Fluminense-publikum måtte i et par tilfælde se stolperne stå i vejen for forsøg fra Samuel og Rafael Sóbis.

Fluminense rykker med sejren op på 15. pladsen med et enkelt point ned til nedrykningsstregen, og Rio-holdet skal nok hente to sejre i de sidste tre kampe for at klare frisag.

São Paulo ligger på 8. pladsen i Serie A uden chance for en plads i Top 4, men holdet kan alligevel redde sæsonen ved at genvinde Copa Sulamericanr, som er det sydamerikanske svar på Europa League.