onsdag den 13. november 2013

Bøh-manden fra Amazonas nappede Palmeiras

Palmeiras må vente mindst endnu en rundes tid førend 'O Verdão' (De Grønne) kan lade sig krone som Serie B-mestre. Favoritterne fra São Paulo tabte tirsdagens kamp til nedrykningstruede Paysandu med 1-0, og da de nærmeste forfølgere fra Chapecoense også vandt deres kamp med de samme cifre, kan Palmeiras med tre spillerunder igen stadigvæk vippes af pinden.

Paysandu afgjorde matchen et lille kvarter inde i 2. halvleg, da højre backen Yago Pikachu afsluttede et flot opsat angreb med at putte bolden det sidste stykke ind over stregen. Paysandu kaldes populært for 'O Papão da Amazônia' (Bøh-manden fra Amazonas), og holdet har varet gode til at skræmme sine modstandere hjemme i Belém. Opbakningen på eget græs fejlede heller ikke noget denne sene tirsdag aften, hvor 33.000 personer dukkede op for at støtte sine helte.

Palmeiras fører Serie B med 8 points ned til Chapecoense, og med bare 3 kampe igen må Serie B-mesterskabet være i hus. Chapecoense er bare et enkelt point fra at sikre sig oprykning til Serie A, mens Sport Recife, Icasa, Ceará, Figueirense, Joinville, Avaí og América-MG kamper om de sidste 2 pladser. Paraná Clube faldt fra i oprykningsræset med nederlaget til Chapecoense.

I bunden fik Paysandu og Atlético-GO en sejr, og de lægger dermed tryk på især ABC fra Natal, som er det første hold over nedrykningsstregen. De to nederste hold, ASA og São Caetano kan til gengæld godt indstille sig på at skulle skrive Serie C på visitkortene for 2014. Klubberne har 6 points op til stregen, så det bliver nok en umulig mission for de to mandskaber.

Se målet fra Paysandu - Palmeiras

Yago Pikachu fældede topholdet i Belém (Foto: Paysandu.com.br)

Tirsdagens kampe, Serie B:
América-RN - América-MG  2-2
Atlético-GO - Sport Recife  2-1
ASA - Guaratinguetá  2-1
Boa Esporte - São Caetano  1-0
Bragantino - Icasa  1-2
Ceará - Avaí  2-1
Figueirense - ABC  2-0
Joinville - Oeste  1-1
Paraná - Chapecoense  0-1
Paysandu - Palmeiras  1-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar