torsdag den 14. november 2013

En scoring til et rent 'Halleluja' på Arena Grêmio

Grêmio fik brudt sin elendige stime på syv kampe i træk uden sejr, da 'O Tricolor' på hjemmebanen i Porto Alegre slog Vasco da Gama med 1-0.

Stopperen Rhodolfo blev matchvinder, da han 5 minutter inde i 2. halvleg headede et hjørnespark fra den tidligere landsholdsspiller Zé Roberto ind bag Alessandro i gæsternes bur. Det fik de fleste af de små 15.000 tilskuere på Arena Grêmio til at gnide sig i øjnene, idet det var hjemmeholdets første mål i 6 kampe, og kommentatoren udbrød da også et 'Halleluja'.

Grêmio ligger 3'er i Serie A, og gauchoerne holder dermed kursen mod spil i Copa Libertadores 2014. Det kræver en Top 4-placering, og i det spil har Grêmio nu en buffer på 3 points i forhold til Botafogo på 5. pladsen. Vasco har til gengæld kurs mod Serie B. De øvrige resultater denne onsdag betød, at Rio-holdet med 4 spillerunder igen må en tur under nedrykningsstregen.