søndag den 1. december 2013

Tidligere FCN-angriber med aktie i oprykning til Serie A

Figueirense er tilbage i den brasilianske elite efter at klubben fra Florianópolis fik 1-1 med hjem fra Bragantino i den sidste spillerunde af Serie B. Éverton Santos knaldede gæsterne foran efter en lille halv times spil, men Guilherme Mattis fik bragt balance i regnskabet en lille halv time inde i 2. halvleg.

Et enkelt point viste sig imidlertid at være mere end nok for de zebrastribede, da de nærmeste forfølgere Icasa og Ceará faldt tungt mod hhv. Paraná og Joinville. Dermed kunne Figueirense faktisk tillade sig at tabe kampen og stadigvæk følge med Palmeiras, Chapecoense og Sport Recife op i Serie A.

Den tidligere FCN-angriber Ricardo Bueno har en fin aktie i Figueirenses oprykning. Bueno kom til klubben i september og leverede 9 scoringer i 12 kampe inden at han måtte trække sig med en alvorlig knæskade. Om Ricardo Bueno fortsætter i Figueirense er endnu uvist, men han er helt klart ved at få relanceret sin karriere her i Brasilien.

I bundstriden reddede Atlético-GO sig fra nedrykning ved hjemme i Goiânia at besejre Guaratinguetá med 2-0. 'Dragerne' hev tæppet væk under gæsterne i løbet af de sidste 5 minutter med scoringer af Juninho og Ricardo Jesus. Det blev dermed Guaratinguetá, som rykker ned i Serie C sammen med Paysandu, São Caetano og ASA.

Spillerne kan nu gå på en velfortjent juleferie og lade batterierne op til et hektisk 2014, hvor programmet bliver sammenpresset pga. VM i fodbold. De regionale mesterskaber er sat til at gå i gang medio januar, og omkring den 20. april går man så i gang med de landsdækkende turneringer.

Se målene fra Bragantino - Figueirense

Se målene fra Atlético-GO - Guaratinguetá

Tidligere nordsjællænder med aktie i oprykning til Serie A

Lørdagens kampe, Serie B:
América-RN - Oeste  2-2
Atlético-GO - Guaratinguetá  2-0
Bragantino - Figueirense  1-1
Ceará - Joinville  0-3
Chapecoense - Palmeiras  1-0
Paraná - Icasa  2-0
Sport Recife - Paysandu  0-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar