mandag den 25. november 2013

Målmandslegenden Rogério Ceni slår imponerende rekord

Botafogo kiksede endnu en gang muligheden for at komme op i Top 4, da Clarence Seedorf & Co. spillede 1-1 i søndagens udekamp mod São Paulo.

Hjemmeholdet kom foran allerede efter 3 minutters spil ved Aloísio, men Botafogo fik udlignet ved Elias efter 28 minutter. Begge mål kom efter en frisparkskombination. São Paulo var tættest på sejren, da Paulo Henrique Ganso 8 minutter inde i 2. halvleg holdt legestue med to Botafogo-forsvarere inden playmakeren satte bolden på indersiden af den ene stolpe.

Kampen var helt speciel for målmandslegenden Rogério Ceni, som spillede sin kamp nummer 1.117 for São Paulo. Dermed er han den spiller, som har optrådt flest gange for samme klub. Pelé havde den gamle rekord fra sin tid i Santos.

Botafogo ligger fortsat på 5. pladsen med ét point op til de pladser, som giver adgang til Copa Libertadores 2014. Der er nu kun to runder tilbage til at rette op på tingene. São Paulo ligger 9'er i tabellen uden chance for hverken det ene eller andet.

Den store satsning for São Paulo er derfor i Copa Sulamericana, hvor 'O Tricolor' er nået frem til semifinalen. Her kom Ceni & Co. skidt fra land med et 3-1 nederlag i det første møde med Ponte Preta. Der er returkamp på onsdag, hvor 'Den Sorte Bro' har fordel af hjemmebane.