torsdag den 28. november 2013

'Den Sorte Bro' et skridt fra sydamerikansk sensation

Ponte Preta sikrede sig finalepladsen i Copa Sulamericana, da holdet fra Campinas spillede 1-1 mod São Paulo på den lånte hjemmebane i Mogi Mirim.

'Den Sorte Bro' havde sensationelt vundet det første møde på Morumbi med 3-1 for en uge siden, så hjemmeholdet kunne bruge krudtet på at holde São Paulo fra fadet, og så selv satse på kontra.

Strategien gav pote kort før pausen, hvor angriberen Leonardo i to omgange satte bolden ind bag målmandslegende Rogério Ceni i São Paulo-buret.

Dermed var Ponte Preta foran med hele 4-1 i det samlede regnskab, så det gjorde  ikke så meget at indskiftede Luís Fabiano fik pyntet på resultat små 10 minutter før tid.

Ponte Preta eliminerer dermed de forsvarende mestre og kan se frem til en finale mod enten Lanús eller Libertad. Imponerende med tanke på at det er første gang at klubben deltager i en sydamerikansk turnering i sin 113-årige historie.

Skulle Ponte Preta vinde turneringen vil det være en kæmpe sensation. Jorginhos mandskab rykker med 99,9% sikkerhed ud af den brasilianske Serie A, så en turneringssejr på den latinamerikanske scene må siges at komme ud af de blå.


Se målene fra Ponte Preta - São Paulo

Ingen kommentarer:

Send en kommentar