søndag den 3. november 2013

Topscorer forkæler tilskuere i overtiden med perlemål

Sport Recife konsoliderede sin 3. plads i Serie B, da "Løverne" hjemme på Ilha do Retiro i Recife besejrede São Caetano med sikre 3-0. Neto Baiano sørgede for hjemmeholdets to første scoringer, mens topscorer Marcos Aurélio sluttede forestillingen af med et perlemål foran de 23.912 betalende tilskuere.

Topholdet Palmeiras var tæt på et nederlag ude mod Paraná Clube, som havde den tidligere AaBér Kayke på banen i de første 70 minutter. Edson Sitta bragede hjemmeholdet foran med 8 minutter igen, men Leandro fik svaret igen for "O Verdão" (De Grønne), da der resterede bare et par minutter af matchen.

Palmeiras har allerede sikret sig oprykning til Serie A, og nu gælder det bare for Valdivia & Co. om at køre Serie B-titlen i hus. Oprykkerne Chapecoense ligger 2'er med endnu et avancement inden for rækkevidde, mens der bliver hård kamp om de sidste to oprykningspladser mellem Sport, Icasa, Avaí, Joinville, Paraná, América-MG og Ceará.

I bunden er både ASA og São Caetano tæt på at kunne skrive Serie C på sit visitkort. Paysandu og Atlético-GO ligger også under nedrykningsstregen, men de har krog i et hold som ABC fra Natal. Der resterer endnu 5 spillerunder til at få de sidste brikker til at falde på plads.

Se målene fra Sport Recife - São Caetano

Lørdagens kampe, Serie B:
ABC - Américá-RN  3-3
Guaratinguetá - Chapecoense  0-0
Oeste - Bragantino  2-0
Paraná - Palmeiras  1-1
Sport Recife - São Caetano  3-0
Avaí - Figueirense, spilles søndag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar