lørdag den 2. november 2013

Lille klub fra Ceará byder ind på en plads i Brasiliens elite

Icasa fra Juazeiro i den nordøstlige stat Ceará kan vare på vej mod en sensationel oprykning til den brasilianske elite efter at "O Verdão do Cariri" fredag aften besejrede Boa Esporte med 1-0.

De tre points kom først i hus i kampens tillægstid, hvor Leandro satte sidste fod på en blanding af et skud og en aflevering fra Jaílson. Icasa rykker med sejren op i Top 4 i Serie B, og der vil de også være runden over, såfremt Avaí taber sin søndagskamp hjemme til Figueirense. 

Icasa rykkede sidste år op i Serie B, og ingen havde regnet med, at den lille klub ville være stærk nok til allerede i den første sæson at lægge en billet ind på en plads i den brasilianske Serie A. Vi har tidligere oplevet, at klubber har taget skridtet direkte fra Serie C til Serie A, men de er hurtigt røget retur igen.

Klubber som Joinville og América-MG klemmer også godt på bagfra i oprykningskampen efter fredagens hjemmesejre. Joinville slog Paysandu med 4-2, mens América fik sin første hjemmesejr i over 2 måneder efter 1-0 over bundproppen ASA.

Ceará holder liv i drømmen om Serie A efter 3-1 ude over Atlético-GO. Klubben fra Fortaleza har med 5 runder igen 3-6 points op til stregen, alt afhængig af lørdagens resultater. Palmeiras er allerede oppe, og Chapecoense forventes at følge efter i løbet af et par runder.

Se målet fra Icasa - Boa Esporte

Fredagens kampe, Serie B:
América-MG - ASA 1-0
Atlético-GO - Ceará 1-3
Icasa - Boa 1-0
Joinville - Paysandu 4-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar