fredag den 15. november 2013

Frække Atlético-MG hylder 'regionale' mestre

Atlético-MG leverede flot underholdning, da de sydamerikanske mestre hjemme på Arena Independência besejrede Internacional med 2-1.

Fernandinho åbnede scoringen for hjemmeholdet efter 37 minutters spil, men gæsternes playmaker D'Alessandro fik udlignet 20 minutter inde i 2. halvleg. Landsholdsbacken Marcos Rocha begik straffespark mod stjerneskuddet Otávio, og den argentinske anfører var sikkerheden selv fra 11-meterpletten. Atlético-MG reagerede imidlertid hurtigt pa gæsternes udligning. I det efterfølgende angreb hamrede Alecsandro bolden i kassen, og så kunne de fremmødte fans atter finde sejrsangene frem.

'O Galo' (Hanen) rykker med sejren op på 6. pladsen i Serie A, men selve placeringen er underordnet for klubben fra Belo Horizonte. Holdet er som Libertadores-mestre allerede kvalificeret til næste års udgave af turneringen, og de sidste kampe i den hjemlige lige bruges kun som forberedelse til VM for klubhold i december måned.

Det har været en kanon sæson for Atlético-MG, hvor det eneste minus er, at ærkerivalerne fra Cruzeiro netop har vundet det brasilianske mesterskab. Det fik 'O Galo' til at indrykke en fræk avisannonce, hvor man som sydamerikanske mestre lykønsker de 'regionale' mestre, fra Vélez Sarsfield (Argentina), Bolívar (Bolivia), Cruzeiro (Brasilien), União Espanhola (Chile), Atlético Nacional (Colombia), Emelec (Ecuador), América (Mexico), Nacional (Paraguay), Real Garcilaso (Peru), Peñarol (Uruguay) og Zamora (Venezuela).