torsdag den 14. november 2013

Kæmpe forløsning for målmandslegenden Rogério Ceni

Målmandslegenden Rogério Ceni var langt om længe tilbage i målscorerens rolle, da São Paulo besejrede Flamengo med 2-0 på den lånte hjemmebane i Itu.

Den 40-årige anfører bragte sit mandskab foran 3 minutter inde i 2. halvleg, da han sikkert udnyttede et straffespark begået mod Luís Fabiano. Ceni har ellers brændt fire forsøg fra pletten i denne sæson, så man kan roligt konstaterer at mål nummer 113 fra keeperens fod har haft en lang og besværlig fødsel.

'O Tricolor' fordoblede føringen efter 18 minutters spil, da U20-landsholdsspilleren Ademílson strøg igennem på oplæg af playmakeren Paulo Henrique Ganso. Den tidligere landsholdsspiller André Santos tabte i forsøget på at spille smart bolden midt på egen banehalvleg, og den foærring var hjemmeholdet ikke sene til at udnytte.

São Paulo rykker med sejren op på 7. pladsen i Serie A med 7 points op til Top 4. Holdets fokus ligger helt klart på Copa Sulamericana, hvor Rogério Ceni 7 Co. er nået frem til semifinalen i turneringen, som 'O Tricolor' også vandt sidste år. Flamengo er nede som 12'er, men også her gælder det at prioriteten ligger andetsteds, nemlig i Copa do Brasil, hvor 'O Rubro-Negro' er nået frem til finalen mod Atlético-PR.