søndag den 17. november 2013

Neymar udsat for honduransk 'tag-selv-bord'

Brasilien viste endnu en gang storform, da 'A Seleção' foran 71.000 tilskuere på Sun Life Stadium i Miami baskede VM-klare Honduras med hele 5-0.

Stortalentet Bernard satte sin første landsholdskasse ind på kontoen efter 21 minutters spil, mens brasilianerne for alvor åbnede for målsluserne efter pausen med scoringer af Dante, Maicon, Willian og Hulk 

Sejren var helt fortjent. De gul-grønne dominerede 1. halvleg og holdt hovedet koldt, selvom spillerne fra Honduras prøvede at tryne med fysikken. Det gik især ud over Neymar, som blev udsat for en ordentlig omgang honduransk 'rodizio'.

Betegnelsen 'rodizio' er brasiliansk og kan bedst oversættes som 'Tag-selv-bord'. Princippet består i, at man skiftes til at klappe til modstanderens nøglespiller og med en fordeling, så man undgik to gule kort til samme spiller.

Taktikken lykkedes ikke i denne omgang. Neymar lod sig ikke slå ud over den hårdhændede behandling, og brasserne lod sig ikke stresse til at begå fejl. Belønningen kom som nævnt efter pausen, hvor Honduras til sidst gik mere eller mindre i opløsning.

Landstræner Luís Felipe Scolari kunne ud over det gode spil også glæde sig over de 'nye' spillere såsom Robinho, Willian og Marquinhos lavede nogle fine indhop. Mon ikke Felipão med lørdagens kamp kom nærmere de 23 navne, som skal vinde VM til Brasilien i 2014.

Brasilien skal igen i kamp natten til onsdag, hvor modstanderen hedder Chile i Toronto. Kampen vises direkte på TV3 Sport1 med kickoff kl. 02.00. Chile kommer til Canada med en flot 2-0 sejr over England i bagagen, så der venter helt sikkert en spændende omgang latinobold.


Se målene fra Brasilien - Honduras

Neymar overlevede det honduranske 'tag-selv-bord' (O Globo) 

Brasiliens opstilling (4-3-3):
Victor;
Maicon, David Luíz (Marquinhos), Dante og Maxwell (Lucas Leiva); 
Luiz Gustavo, Paulinho og Oscar (Ramires);
Bernard (Willian), Jô (Robinho) og Neymar (Hulk)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar