mandag den 18. november 2013

Brasiliens trinde topscorer på tavlen mod ex-klub

Goiás viste fin moral, da 'O Esmeraldino' (De Smaragdgrønne) hjemme på Serra Dourada besejrede Internacional med 3-1.

'O Colorado' (De Røde) tog eller føringen ved stortalentet Otávio (læg mæke til ham) efter 21 minutters spil, men hjemmeholdets trinde topscorer Walter fik bragt balance i regnskabet bare 4 minutter senere.

Walter valgte ikke at juble over scoringen. Det skyldtes næppe dårlig samvittighed over, at han var i strafbar off-side i forbindelse med målet, men derimod at scoringen blev sat ind mod klubben, hvor den nu 24-årige angriber i sin tid fik sit gennembrud.

'O Esmeraldino' afgjorde matchen inden for de sidste 18 minutter. Hugo pressede bolden det sidste stykke ind over stregen efter et indlæg fra Roni, og selvsamme Roni lukkede og slukkede kampen med små 10 minutter igen.

Goiás rykker med sejren op på 3. pladsen i Serie A, og drømmen om spil i Copa Libertadores 2014 lever i bedste velgående hos oprykkerne. Mestrene fra Cruzeiro er allerede klar, mens Grêmio, Goiás, Atlético-PR og Botafogo spiller Sorte-Per om de sidste 3 pladser.

Internacional med de mange store navne - de fleste dog på landsholdsopgaver eller skadede - ligger nede på 11. pladsen med 4 points ned til nedrykningsstregen, men holdet skal nok klare frisag i løbet af de sidste tre spillerunder.