mandag den 11. november 2013

Alexandre Pato overlevede umenneskeligt pres

Alexandre Pato fik 60 mio. brasilianere på nakken, da Corinthians-spilleren brændte et straffespark i pokalkvartfinalen mod Grêmio ved et lave en fesen 'Panenka', som endte i armene på den tidligere landsholdsmålmand Dida. 

Misseren betød, at verdensmestrene røg ud af pokalturneringen, og dermed mistede sidste chance for kvalifikation til Copa Libertadores 2014. Træner Tite kaldte efterfølgende Pato for 'en umoden dreng', og fansene i den populære klub har siden højlydt ytret ønske om at se 'Gummianden' hen, hvor peberet gror.

Der er nu gået 3 ugers tid siden fadæsen på Arena Grêmio førend Pato fik chancen for revanche. I søndagens dyst mellem Corinthians og Fluminense fik hjemmeholdet tildelt et straffespark i kampens overtid, og Tite viste såmen tillid til 'den umodne dreng' ved at lade ham sparke. Pato kvitterede flot for denne gestus ved at sende bolden op i krydset uden chance for Diego Cavalieri i Fluminenses mål.

Corinthians vandt dermed kampen med 1-0, og Pato genvandt måske et par fans i klubben med de sindssygt mange supportere, og det deraf følgende umenneskelige pres. 'O Timão' holder sig med sejren på den lidet flatterende 12. plads i Serie A uden chance for hverken det ene eller det andet.

Det ser værre ud for de regerende brasilianske mestre fra Fluminense, der med nederlaget dukkede ned under nedrykningsstregen. Både Criciúma og Vasco da Gama fik points på kontoen, og det betyder, at 'O Tricolor' rykker ned som nummer tredjesidst. Der resterer 5 runder, og der skal snart til at ske noget i Rio-klubben, hvis de skal klare frisag.

Se målet fra Corinthians - Fluminense

Ingen kommentarer:

Send en kommentar