søndag den 31. marts 2013

Reserven sender Cruzeiro i semifinalen

Cruzeiro løste som det første hold billet til semifinalerne i spillet om delstatsmesterskaberne dækkende Minas Gerais med en sejr på 4-2 ude over Villa Nova.

Reserven Ricardo Goulart blev den helt store helt for "A Raposa" (Ræven). Den 21-årige Cruzeiro-spiller kom på banen et kvarter inde i 2. halvleg ved stillingen 2-2, og det var en indskiftning, som gav pote. Goulart slog til med to kasser inden for 10 minutter, og dermed måtte hjemmeholdet indkassere årets første nederlag.

Cruzeiro kom foran med to på mål af Borges og Léo i løbet af den første halve time, men Villa Nova fik kæmpet sig tilbage i kampen med scoringer af Tchô (straffe) og Evaldo. Det så med andre ord fornuftigt ud for hjemmeholdet lige indtil Goulart kom på banen.

Villa Nova er stadigt gode muligheder for at kvalificerer sig til semifinalerne. Klubben fra Nova Lima ligger treer i grundspillet, hvorfra de fire bedste går videre til slutspillet. Cruzeiro er som sagt klar, Atlético Mineiro er også godt på vej, mens de sidste pladser nok skal fordeles mellem Villa Nova, Tombense, América Mineiro og Tupi.