fredag den 15. marts 2013

Selvmål satte stopper for Palmeiras' måltørke

Palmeiras fik langt om længe netmaskerne til at blafre, da "O Verdão" (De Grønne)  tog imod Paulista i et udsat opgør i Campeonato Paulista.

Hjemmeholdet vandt opgøret med 2-1 og meget symptomatisk skulle der et selvmål til for at hjælpe Palmeiras på rette vej. Det var stopperen Dráusio, der var var uheldig at sende bolden ind i eget net efter bare 2 minutters spil.

Paulista kom hurtigt tilbage i kampen og fik udlignet ved Marcelo Macedo. Vilson tog rollen som matchvinder kort før pausen, da han udnyttede et fint indlæg fra Patrick Vieira. Der faldt højst overraskende ikke flere mål i dette opgør. Paulista måtte spille den sidste halve time med to mand i undertal efter et par udvisninger, men favoritterne formåede ikke at udnytte overtallet til at forbedre målscoren.

Palmeiras fik med sejren brudt den kedelige stribe på 3 kampe i træk uden mål. Sejren betyder, at "O Verdão" rykker op på 6. pladsen i grundspillet med tre points op til topholdet São Paulo.

Grundspillet består af 19 runder, hvorefter de otte bedste sorteres fra til 1/4-finalerne. De fire giganter i staten São Paulo er alle på den rigtige side af slutspilsstregen med otte runder igen.