mandag den 4. marts 2013

Dobbelt op for Diego Tardelli i Atlético-sejr

Atlético Mineiro vandt som ventet søndagens opgør over Guaraní-MG, men det blev en noget sværere opgave end ventet mod et af bundholdene fra den regionale turnering dækkende staten Minas Gerais.

Sejren kom til at lyde på 3-1, men favoritterne fik først afgjort sagerne kort før tid på et straffespark sat ind af Diego Tardelli. Det var også den populære angriber, som åbnede scoringen kort før pausen, ligeledes på straffe.

Richarlysson fordoblede føringen, mens Eric bragte fornyet spænding ind i kampen med sin reducering små 10 minutter før tid. I forbindelsen med scoringen fik Guaraní-angriberen drevet grundigt gæk med den tidligere landsholdsspiller Gilberto Silva.

"O Galo" (Hanen) stillede uden nøglespillerne Ronaldinho og Bernard, som begge fik sig en puster inden torsdagens vigtige hjemmekamp i Copa Libertadores mod The Strongest fra Bolivia. Atlético spillede momentvis flot fodbold foran de 13.016 betalende tilskuere, men man manglede lige den afgørende finesse, som R10 og Bernard står for.

Atlético Mineiro rykkede med sejren op på 2. pladsen i Campeonato Mineiro med ni points for fire kampe. Dette indledende grundspil føres af Cruzeiro, der har høstet ét point mere end ærkerivalerne. Guaraní ryger med søndagens nederlag helt til bunds i rækken.

Der spilles i alt 11 kampe i grundspillet, hvorefter de fire bedste går videre til semifinalerne i spillet om det regionale mesterskab.