torsdag den 7. marts 2013

Chilenske tryllerier snyder Fluminense for sejr

Fluminense skuffede endnu en gang på hjemmebane, da Fred & Co. kun spillede 1-1 med Huchipato i den fjerde runde af Copa Libertadores.

De brasilianske mestre kom foran efter en halv times spil, da Fred sikkert udnyttede et straffespark begået mod Deco. Den chilenske målmand Veloso fumlede gevaldigt i situationen, der førte til straffesparket, men keeperen fik senere taget fin revanche med mange flotte redninger.

Huachipato fik svaret igen midt i 2. halvleg. Et frispark endte for fødderne af rutinerede Arrué, der elegant snurrede sig forbi to modstandere. Det efterfølgende indlæg/skud endte til sidst for fødderne af Nuñez, der sikkert sparkede udligningen ind.

Fluminense er nu oppe på otte hjemmekampe i træk uden sejr, og de 10.991 betalende tilskuere på Engenhão fulgte sit hold til dørs med en flot pibekoncert.

"O Tricolor" lægger sig trods det skuffende resultat på 1. pladsen i Gruppe 8. Fluminense har syv points, landsmændene Grêmio er noteret for seks, mens Huachipato og Caracas har hhv. fire og tre points. Grêmio og Caracas har dog en kamp til gode i forhold til de øvrige hold.

De to bedste fra puljen kvalificerer sig til 1/8-finalen, og man må konstatere at de brasilianske favoritter får kamp til stregen. Huachipato har i hvert fald været en torn i øjet med en sejr i Grêmio og nu det uafgjorte resultat på Engenhão.

Se målene fra Fluminense-Huachipato

Ingen kommentarer:

Send en kommentar