mandag den 18. marts 2013

Dunga har styr på stjernerne

Internacional brillerede i sidste uge med at vinde den første delturnering i staten Rio Grande do Sul, og "O Colorado" (De Røde) kom såmen også fint fra start i den anden af slagsen med en 3-1 sejr ude over Canoas.

Josimar bragte favoritterne foran, mens Fábio Santos fik udlignet for hjemmeholdet i løbet af de første 45 minutter. I 2. halvleg tog Internacional teten på et intelligent slået frispark af Diego Forlán, og kort før tid lukkede Leandro Damião kampen med en klassescoring. OL-topscoreren vendte rundt nærmest med en mand på ryggen og sparkede bolden op i nettaget.

Den tidligere landsholdstræner Carlos Dunga har fået meget godt styr på sit mandskab, hvor de mange stjerner ser ud til at have taget arbejdshandskerne på. Dette var absolut ikke tilfældet i sidste sæson, hvor Internacional missede fælt i kampen om topplaceringerne i Serie A.

Internacionals største udfordrer til årets Gaúcho-mesterskab bliver sandsynligvis Grêmio, som lagde ud i lørdags med 2-0 sejr over Lajeadense. "O Tricolor" sad nærmest over i den første delturnering pga. kampene i Copa Libertadores, men det virker til at træner Vanderlei Luxemburgo spiller med alle esserne i denne turnering nummer to, der går under det flotte navn "Taça Farroupilha".