søndag den 24. marts 2013

Luís Fabiano igen på tavlen for São Paulo

São Paulo ligner et hold på rette spor efter lørdagens 2-0 sejr over Bragantino i den 14. runde af Campeonato Paulista.

"O Tricolor" havde godt styr på modstanderne, og begge scoringer faldt inden for de første 45 minutter. Playmakeren Paulo Henrique Ganso fik presset Preto til et selvmål efter en halv times spil, og Luís Fabiano bankede sig kort før pausen sit sjette scoring ind efter oplæg fra Jádson.

Træner Ney Franco prøvede igen en opstilling med de to playmakere Paulo Henrique Ganso og Jádson, og forsøget så denne gang fornuftigt ud. "Gåsen" leverede i hvert fald sin bedste kamp efter overgangen fra Santos.

São Paulo sidder fortsat på 1. pladsen i grundspillet, nu med fem points ned til de nærmeste forfølgere fra Santos og Ponte Preta. Der resterer 5-6 kampe i denne indledende fase, hvorfra de otte bedste går videre til kvartfinalerne.

Det ser med andre ord fornuftigt ud for São Paulo i den hjemlige turnering. Den store udfordring for "O Tricolor" på den korte bane ligger i Copa Libertadores, hvor Ney Francos udvalgte hænger lidt i vandskorpen med to kampe igen. 

Programmet hedder The Strongest oppe i de bolivianske højder samt et storspillende Atlético Mineiro hjemme på Morumbi. Der skal fire til seks points ind på kontoen for at sikre videre São Paulo avancement, og de skal i hus uden topscorer Luís Fabiano. Den tidligere landsholdsangriber fik brokket sig til fire spilledages karantæne i den sidste hjemmekamp mod Arsenal de Sarandí, og det jo ikke så smart.

Se målene fra São Paulo-Bragantino

Campeonato Paulista, lørdagens kampe:
Atlético Sorocaba-XV de Piracicaba  0-1
Botafogo-SP- Linense  3-0
Penepolense-São Bernardo  3-0
São Paulo-Bragantino  2-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar