søndag den 3. marts 2013

Vinícius Araújo arkitekten bag Cruzeiro-sejr

Cruzeiro fik sin tredje sejr ud af fire mulige, da "A Raposa" (Ræven) hjemme på det nyrestaurerede Mineirão besejrede Tombense med 3-1 i delstatsmesterskaberne  dækkende Minas Gerais.

Angriberen Vinícius Araújo var med en scoring og en assist hovedarkitekten bag sejren til Cruzeiro, mens Everton Ribeiro og Elber supplerede den 20-årige angriber på måltavlen. Oprykkerne fra Tombense havde stor ære af kampen og kunne med lidt held godt have rejst fra Mineirão med et point i bagagen. 

Den evigt farlige Adeílson fik sat pres på hjemmeholdet med sin reducering til 2-1 med et lille kvarter igen, og favoritterne fik først sat proppen i med et par minutter igen af det spændende opgør. 

Supersigningen Diego Souza fik sin debut for Cruzeiro, men der er endnu et stykke vej op til topformen for den 27-årige offensive midtbanespiller. Kampen blev overværet af 21.152 tilskuere, og det svarer en tredjedel af kapaciteten på Mineirão. 

Cruzeiro fører Campeonato Mineiro med 10 points for fire kampe, mens Tombense trods nederlaget kan overnatte på 3. pladsen med seks points på kontoen. Atlético Mineiro ligger på 2. pladsen ligeledes med seks points, men for tre kampe. Mesterskaberne er delt op i et grundspil på 11 kampe, hvorefter de fire bedste ud af de 12 hold går videre til semifinalerne. 

Se målene fra Cruzeiro-Tombense

Campeonato Mineiro, lørdagens kampe:
Caldense-Araxá  2-0
Cruzeiro-Tombense  3-1
Nacional-América-TO  4-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar