fredag den 29. marts 2013

Brasilianske Juventus fik ørerne i maskinen

Grêmio Esportivo Juventus fra byen Jaraguá do Sul i staten Santa Catarina fik en ordentlig "snitter", da man mødte Criciúma i den femte runde af Campeonato Catarinense.

Klubben med det flotte navn tabte med hele 8-0 mod et veloplagt hjemmehold, der satte fire scoringer ind i hver halvleg. Amaral, Ivo og Lins nettede alle to gange, mens de sidste mål blev fordelt på Giancarlo og Marcel.

Juventus er nede som nummer 264 på det brasilianske fodboldforbunds rangliste, så der er lang vej op til samme status som de berømte navnebrødre i Italien. Criciúma rykkede i sidste sæson op blandt de 20 bedste klubber i Brasilien, og denne forskel kom i den grad til udtryk denne torsdag.

Figueirense fører denne anden delturnering om mesterskaberne dækkende staten Santa Catarina i det sydlige Brasilien. Chapecoence vandt den første delturnering og er dermed klar til semifinalerne. Her får de følge af vinderen af den igangværende delturnering. De to sidste semifinalepladser findes blandt de øvrige deltagere, og her er det den samlede pointscore over de to turneringer, som er udslagsgivende.

Se målene fra Criciúma-Juventus

Campeonato Catarinense, 5. runde:
Atlético Ibirama-Joinville  1-1
Avaí-Guarani de Palhoça  2-0
Camboriú-Figueirense  2-3
Chapecoense-Metropolitano  0-0
Criciúma-Juventus  8-0

Ingen kommentarer:

Send en kommentar