søndag den 17. marts 2013

Neymar tilbage i en hovedrolle for Santos

Neymar var tilbage for Santos efter endt karantæne, og den 21-årige landsholdsspiller svingede med det samme taktstokken for "O Peixe" (Fisken) i 2-1 sejren over Guaraní foran de 10.265 betalende tilskuere på Vila Belmiro.

Argentinske Montillo bragte hjemmeholdet foran efter en god halv times spil, mens André øgede kort tid inde i 2. halvleg efter et flot oplæg fra Neymar. Gæsterne fik svaret igen ved stopperen Tiago Pagnussat, men tættere kom holdet fra Campinas ikke det ene point trods energisk pres til sidst i kampen.

Neymar stod som sædvanligt for et par underholdende indslag med en "chapeu" (en "hat", som kan ses i videoen nederst) og flere andre tekniske lækkerier. Man kan godt forstå, at Santos ønsker at forlænge sin kontrakt med stjernen. Den nuværende aftale udløber i 2014 og indbringer Neymar omkring 12. mio. kr. om måneden.

Santos rykker med sejren op på 1. pladsen i Campeonato Paulista med et point ned São Paulo, der dog har to kampe til gode. Vi er godt i gang med den 12. spillerunde ud af 19 i dette grundspil, hvorfra de otte bedste går videre til kvartfinalerne.  De fire giganter Santos, São Paulo, Corinthians og Palmeiras er alle på den rigtige side af slutspilsstregen.

Se målene og lidt Neymar-show fra kampen

Campeonato Paulista, lørdagens kampe:
Bragantino-Penapolense  3-2
Corinthians-União Barbarense  3-0
Ituano-XV de Piracicaba  2-1
Mirassol-São Bernardo  3-4
Mogi Mirim-Linense  2-3
Santos-Guaraní  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar