torsdag den 28. marts 2013

Luís Fabiano i landsholdsform

Luís Fabiano brillede med begge scoringer, da São Paulo besejrede Paulista med 2-0 i den 15. runde af Campeonato Paulista.

Træner Ney Franco stillede ellers op med en masse reserver i onsdagens kamp, men de udvalgte spillere leverede en fin indsat med god kontrol på hjemmeholdet i alle 90 minutter. 

Luís Fabiano kom første gang til fadet midt i 1. halvleg, mens mål nummer to faldt i begyndelse af 2. halvleg. Begge gange var det højresiden, som stod for oplægget, og "Fabuloso" fik demonstreret at målnæsen er intakt.

Den tidligere Sevilla-angriber er nu oppe på otte mål i disse mesterskabskampe dækkende staten São Paulo, og spørgsmålet er om Luís Fabiano kan presse sig ind i landsholdsvarmen igen. Alderen trykker og bomberen hiver også alt for mange røde kort i løbet af en sæson, men man må bare erkende, at bomberen kan kunsten med at lave mål. 

Torsdag den 2. april udtager Luís Felipe Scolari truppen til landskampen mod Bolivia bare fire dage senere. Felipão råder sandsynligvis kun over spillere fra den hjemlige liga, og med Diego Costa fra Atlético Madrid ude af billedet må det logiske valg stå mellem Luís Fabiano og Leandro Damião fra Internacional om rollen som backup til førstevalget Fred. 

Luís Fabiano er i hvert fald brandvarm for tiden og med fem mål i de sidste fire kampe hopper den tidligere landsholdsspiller op på 2. pladsen på topscorerlisten i Campeonato Paulista. São Paulo ligger på en fornem 1. plads i grundspillet og kvartfinalepladsen er i sikker havn med bare fire runder.
  
Se målene fra Paulista-São Paulo

Campeonato Paulista, 15. runde:
Bragantino-Ituano  1-0
Corinthians-Penapolense  1-1
Linense-União Barbarense  2-3
Mirassol-Palmeiras  6-2
Paulista-São Paulo  0-2
Ponte Preta-Botafogo-SP  1-0
São Caetano-XV Piracicaba  2-2

Ingen kommentarer:

Send en kommentar