torsdag den 28. marts 2013

Palmeiras fik tennistæsk i Mirassol

Krudttønden i Palmeiras må være tæt på at eksplodere efter at "O Verdão" (De Grønne) tabte med hele 6-2 ude til Mirassol i den 15. runde af Campeonato Paulista.

Palmeiras måtte stille op uden nøglespillere som anfører Henrique, Valdivia og flere andre, men det undskylder ikke den præstation, som de grønne leverede denne onsdag aften. Gæsterne fik en elendig start, da unge Marcos Vinícius headede bolden i eget net efter 36 sekunders spil, og mareridtet fortsatte med to af Caion inden for de første 11 minutter.

Pokalmestrene fik kæmpet sig tilbage i kampen på mål af Caio og Ronny, men i slutningen af 1. halvleg slog Mirassol knockout med mål af Leomir, Medina og Camilo. Mirassol betyder "se solen", men Palmeiras gik helt i sort på José Maria de Campos Maia og måtte gå til pausen bagud 6-2.

I 2. halvleg fik Palmeiras rettet lidt op på skuden uden at man formåede at få pyntet på resultatet. Caio havde bolden i nettet ved et enkelt tilfælde, men målet blev korrekt annulleret for frispark. Efter 11 kampe i træk uden nederlag ved disse mesterskaber sank Palmeiras helt til bunds, og det bliver spændende at se, hvordan de hidsige supportere reagerer på ydmygelsen.

Da Palmeiras tabte med 1-0 ude til Arsenal de Sarandí i Copa Libertadores for 2 ugers siden kom det til tumult i lufthavnen, og da klubben i 2011 siden tabte med 6-0 til Coritiba, svarede fansene med at smide en molotov-cocktail ind over muren til træningsanlægget.

Palmeiras har stadig gode muligheder for at nå kvartfinalen i disse delstatsmesterkaber dækkende São Paulo. "O Verdão" ligger med fire runder igen af grundspillet nummer 7'er i tabellen og har fire points ned til slutspilsstregen.

Rækken føres af São Paulo, mens Ponte Preta, Santos og Mogi Mirim følger trop i Top 4. De øvrige kvartfinalehold er i skrivende stund Corinthians, Botafogo, Palmeiras og Penapolense.