mandag den 18. marts 2013

Formstærke Atlético kunne uden Ronaldinho

Der var underholdning for alle realerne (real=brasiliansk møntsort, red.), da Atlético Mineiro besejrede América Mineiro med 5-2 i den 6. runde af den regionale turnering dækkende staten Minas Gerais.

Anføreren Réver var i rigtigt hopla for hjemmeholdet og med et hattrick efter pausen sørgede den store stopper for at punktere derbyet i Belo Horizonte. América var overraskende kommet foran efter 10 minutter på en kasse af Fábio Júnior, mens Leandro Donizete slog udligningen ind efter en god halv times spil efter en retur fra Neneca på et skud fra stortalentet Bernard.

Efter pausen rullede hjemmeholdet sig for alvor ud med de tre kasser af Réver, alle sat ind efter dødbolde. Laércio fik pyntet på resultatet efter sjusk fra selvsamme Réver, mens den populære Diego Tardelli afsluttede målfesten med små 10 minutter igen. Ronaldinho sad over efter onsdagens hårde kamp i Copa Libertadores, men Cucas tropper kunne sagtens finde vej til målmaskerne uden den rutinerede stjernespiller.

"O Galo" (Hanen) fortsætter dermed sin flotte serie af kampe uden nederlag på fortet Arena Independência. 41 kampe i træk lyder totalen nu på. Atlético hører rigtigt til på det store Mineirão, men det grønne stadion ejet af América er blevet det foretrukne spillested, mens VM-arenaen var under ombygning. Independência er et mere intimt stadion med plads til godt 20.000 tilskuere, og der er altid godt tryk på lægterne.

Atlético Mineiro ligger fortsat på 2. pladsen i grundspillet i Campeonato Mineiro. Rækken føres af ærkerivalerne fra Cruzeiro, der baskede Boa med 4-1 på mål af Diego Souza, Everon Ribeiro, Borges og Tinga. Der spilles 11 runder i dette grundspil, og de fire bedste går videre til semifinalerne.

Se målene fra Atlético-MG mod América-MG

Campeonato Mineiro, weekendens kampe:
Araxá-Vila Nova  0-2
Atlético-MG-América-MG  5-2
Boa-Cruzeiro  1-4
Caldense-Tombense  0-0
Guaraní-América-TO  4-1
Nacional-Tupi  2-1

Ingen kommentarer:

Send en kommentar